ISTANBUL GRILL HUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1074 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Istanbul Grill Huis. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2024 om 9:20 geen pepers en ananas was niet er bij toch voor betaald
28 feb 2024 om 19:10 Eten was een half uur te laat geleverd en er was geen curryketchup bij het kapsalon, hoewel dat besteld en betaald was
25 feb 2024 om 20:57 Always delivered on time
16 feb 2024 om 19:56 Perfect
21 jan 2024 om 17:20 Lekker, warm en stipt
4 jan 2024 om 9:35 Eten was net nog lauw Duurde wel meer dan een uur voor het er was . Bakje mix :friet niet goed gebakken,kip niet lekker. Kapsalon was ok . Pizza doos te klein , pizza aan de rand verbrand. Jammer maar volgende keer bestellen we ergens anders
11 dec 2023 om 19:39 Ik had een sis kebab besteld omdat er stond dat dit met rundsvlees was. Vlees ( was soepvlees met zeer veel pezen in)was super taai en kei hard gebakken. Zelfs mijn honden wilde het niet opeten. Gelukkig had ik sla,ajuin en friet.
11 dec 2023 om 17:19 perfecte levering, werd zelfs kwartier te vroeg geleverd en heel lekker eten. nog nooit heb ik zo hard genoten van 2 hamburgers voor een heel goedkope prijs. bravo
27 nov 2023 om 16:55 veel te laat
26 nov 2023 om 10:10 Spijtig genoeg waren ze weer ananas weer vergeten
16 nov 2023 om 20:51 Ik bestelde een durum kip met feta, maar dat kwam weer maar eens zonder feta. Echt niet ok. Je betaalt er uiteindelijk wel voor.